Кошик
238 відгуків
Food Boss - Харчове обладнання для всіх видів закладів
+380 (63) 955-50-08

Піч подова електрична FROSTY NES-36

94 665 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: FROSTY NES-36
Піч подова електрична FROSTY NES-36
94 665 ₴
Немає в наявностіПіч подова електрична FROSTY NES-36
+380 (63) 955-50-08
Бухгалтерія
+380 (63) 955-50-08
Бухгалтерія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Подові печі є професійним обладнанням та застосовуються у супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, що виробляється в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури усередині пекарної камери.

ПРИНЦИП РОБОТИ

У верхній та нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.

Кожна секція печі оснащена незалежними терморегуляторами з можливістю вимкнення верхніх нагрівальних елементів.

Випікання продукції відбувається на листах, які завантажуються в кожну секцію на підпечі. Під - це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій виготовляється випічка.

Подова піч складається із незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дозволяє випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ

  • забезпечують її економічність, надійність та довговічність експлуатації:
  • під печі виконаний із металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;
  • встановлення температурних параметрів та відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, проводиться за допомогою електронного пульта керування;
  • Робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі;
  • можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;

Подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів.

Подові печі має цільнозварювальну конструкцію.

дві камери 870х650х250мм

місткість - 6 протівней 600х400 мм

металевий під, цифровий термометр

два термостати, t°= +35/+400°C

цифровий таймер

в комплекті 6 алюмінієвих протівней

фасад - нержавіюча сталь

корпус - пофарбована сталь

Характеристики
Основні
Деко600x400
Джерело живленняЕлектрика
Країна виробникІталія
Номінальна напруга380 В
Кількість рівнів3
Номінальна споживана потужність20 кВт
Сфера використанняHoReCa, Fast-food, Торгові магазини, Харчова промисловість
ВиробникFROSTY
Гарантійний термін6 міс
ОсобливостіПідсвічування, Таймер, Термощуп
Габаритні розміри
Загальна висота1700 мм
Загальна довжина1220 мм
Загальна ширина840 мм
Параметри та опис режимів роботи
Мінімальна робоча температура35 град.
Максимальна робоча температура400 град.
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина600 мм
Довжина400 мм
МатеріалНержавіюча сталь
КомплектаціяДеки
Інформація для замовлення
  • Ціна: 94 665 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner