Подові печі є професійним обладнанням та застосовуються у супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, що виробляється в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури усередині пекарної камери.
ПРИНЦИП РОБОТИ
У верхній та нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.
Кожна секція печі оснащена незалежними терморегуляторами з можливістю вимкнення верхніх нагрівальних елементів.
Випікання продукції відбувається на листах, які завантажуються в кожну секцію на підпечі. Під - це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій виготовляється випічка.
Подова піч складається із незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дозволяє випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ
- забезпечують її економічність, надійність та довговічність експлуатації:
- під печі виконаний із металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;
- встановлення температурних параметрів та відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, проводиться за допомогою електронного пульта керування;
- Робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі;
- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;
Подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів.
Подові печі має цільнозварювальну конструкцію.
дві камери 870х650х250мм
місткість - 6 протівней 600х400 мм
металевий під, цифровий термометр
два термостати, t°= +35/+400°C
цифровий таймер
в комплекті 6 алюмінієвих протівней
фасад - нержавіюча сталь
корпус - пофарбована сталь
Основні | |
---|---|
Деко | 600x400 |
Джерело живлення | Електрика |
Країна виробник | Італія |
Номінальна напруга | 380 В |
Кількість рівнів | 3 |
Номінальна споживана потужність | 20 кВт |
Сфера використання | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини, Харчова промисловість |
Виробник | FROSTY |
Гарантійний термін | 6 міс |
Особливості | Підсвічування, Таймер, Термощуп |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 1700 мм |
Загальна довжина | 1220 мм |
Загальна ширина | 840 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Мінімальна робоча температура | 35 град. |
Максимальна робоча температура | 400 град. |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 600 мм |
Довжина | 400 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Комплектація | Деки |
- Ціна: 94 665 ₴