Шприц ковбасний RAUDER LV-5 призначений для виготовлення ковбасних виробів (ковбас, сосисок, сардельок) на підприємствах громадського харчування та в домашніх умовах.
Принцип роботи ковбасного шприца RAUDER є досить простим. Чаша наповнюється м'ясним фаршем із добавками. Під впливом спеціального клапана м'ясний наповнювач видавлюється через носик у натуральну чи штучну ковбасну оболонку. Поршень рухається від обертання ручки через сталеву зубчасту передачу.
- Об'єм циліндру - 5 л
- Вертикальна установка шприца на підставці з ніжками.
- Корпус та циліндр виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
- 2 швидкості руху поршня: швидка та повільна.
- Для зміни швидкості достатньо переставити ручку обертання на другу посадкову шестірню на корпусі.
- 4 насадки з нержавіючої сталі в комплекті: Ø 16, 22, 32, 38 мм х 180 мм.
- У конструкції поршня передбачено клапан для випуску повітря.
- Всі елементи ковбасного шприца, що контактують із м'ясом, легко знімаються для зручного чищення. Дозволено миття в посудомийній машині.
Вага -15 кг
Розмір - 300х300х650
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | RAUDER |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | 12 міс |
Об`єм | 5 л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 8 593 ₴