Професійний пароконвектомат UNOX XEVC-0511-E1RM-LP
218 102 ₴
178 844 ₴
- В наявності
- Код: UNOX XEVC-0511-E1RM-LP
Електричний пароконвектомат UNOX XEVC-0511-E1RM-LP серії CHEFTOP MIND.Maps™ призначений для приготування широкого асортименту різних страв, а також для випікання хлібобулочних і кондитерських виробів. Завдяки системі паропостачання та інноваційним технологіям, які створюють ідеальний мікроклімат всередині робочої камери, готові страви майже не втрачають ваги і повністю зберігають корисні властивості кожного продукту.
Унікальна сенсорна панель управління MASTER.Touch ONE дозволяє буквально одним рухом створити унікальну графіку теплової обробки на панелі керування, зберегти її в пам'яті пристрою і приготувати страву в точному відповідності до щойно створеної рецептури. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку і запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури і вологості для кожної страви.
Представлена модель об'єднує в одному корпусі функції конвекційної печі, пічки для смаження, традиційної плити, каструлі для варіння, обертової сковорідки і фритюрниці, забезпечуючи значну економію коштів, електроенергії та простору на кухні. Рекомендується для використання в ресторанах та інших закладах громадського харчування.
Характеристики:
Срок гарантії | 12 місяців |
Країна-виробник | Італія |
Управління | Сенсорне ONE |
Кількість рівнів | 5 |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Гастроємкості | GN 1/1 |
Підключення до водопроводу | Є |
Підключення до каналізації | Є |
Потужність | 7 кВт |
Напруга | 220 / 380 В |
Вага (нетто) | 66 кг |
Вага (брутто) | 80 кг |
Розміри (нетто) | 750x783x675 мм |
Розміри (брутто) | 950x860x870 мм (на палеті) |
Режими роботи:
- Конвекція при температурі від 30 до 260 °C
- Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
- Волога конвекція при температурі від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
- Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
- Теплова обробка паром при температурі від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
- З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту
- З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту
- Попередній нагрів до 260 °C
Програмування:
- Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом створити багатоетапний процес приготування страви на панелі управління
- Вбудована пам'ять на 384 програми
- Збереження назви програми на будь-якій мові
- Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
- Вентилятор із змінним напрямком обертання
- 4 програмовані швидкості обертання вентилятора
- 4 програмовані напівстатичні положення вентилятора
DRY.Maxi™ - видалення зайвої вологості для створення хрусткої скоринки і надання рум'янця готовим стравам
- Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
- Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості при температурі від 30 до 260 °C
STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості в печі
- Теплова обробка паром при температурі від 35 до 130 °C
- Пароконвекція: комбінація сухого і зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
- Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, вологості та часу приготування
Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція і максимальна безпека
- Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
- Охолодження зовнішніх поверхонь і скла дверця для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
- Гальмування мотора вентилятора при відкриванні дверця для уникнення втрати енергії
- Потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб у даний момент
Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
- 4 автоматичні програми миття камери з миючим засобом та контролем наявності води
- Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
- Відображення залишкового часу приготування (при приготуванні без використання температурного зонда)
- Відображення встановленого і поточного часу, температури зонда і робочої камери, вологості і швидкості обертання вентилятора
- Режим "HOLD" - підтримка готової страви в гарячому стані
- Режим "INF" - безперервна робота печі
- Можливість вимірювання температури в °C або °F
Особливості конструкції:
- Легкий високоміцний корпус з сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера з закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність і забезпечує зручність миття
- Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
- Паронепроникна панель управління MASTER.Touch ONE
- Захищена патентом дверця з самомащучими петлями з високоміцного технополімера легко відкривається і фіксується в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
- Контактний сенсор дверця
- Дверний замок з високоміцного вуглецевого волокна
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
- Система самодіагностики проблем і несправностей
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера використання | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини, Харчова промисловість |
Тип управління | Електронне |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 7 кВт |
Особливості | Можливість підключення до водопроводу |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Колір корпусу | Срібний |
Кількість рівнів | 5 |
Гарантійний термін | 12 міс |
Деко | GN 1/1 |
Габаритні розміри | |
Загальна довжина | 750 мм |
Загальна ширина | 783 мм |
Загальна висота | 675 мм |
Вага | 66 кг |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Кількість режимів роботи | 8 |
Режими роботи | Конвекція, Конвекція+пар, Конвекція+вологий пар, Пар, Вологий пар, Сухий пар, Конвекція+сухе повітря |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
- Ціна: 178 844 ₴